Materialen - Kozijnen

ALPRO NL Plus

Het nieuwe systeem

Traditioneel en modern

Het nieuwe kozijnsysteem ALPRO NL Plus combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlandse markt. Zachte contouren en aanzichtbreedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties. Technisch blijft met het nieuwe systeem ALPRO NL Plus geen wens meer onvervuld. Bouwdiepte, kamervorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsinsolatie, statica en inbraakpreventie.

 

Kleurechtheid

Gekleurde kozijnen spelen bij de vromgeving van de gevel een belangrijke rol. Ze zeten niet alleen krachtige accenten, maar bepalen ook het individuele karakter van het gebouw. GEALAN kiest daarom al meer dan 25 jaar bij de kleurgeving voor een product dat maximale levensduur en kleurechtheid combineert. De oplossing heet acrylcolor. Want deze profielen worden bij het kleurgevingsproces door coëxtrusie vervaardigd en zijn daardoor bijzonder bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden en mechanische factoren. Het nieuwe profielsysteem ALPRO NL Plus bestaat niet alleen in twaalf acrylcolor-standaardkleuren, maar ook in verschillende houtdecor-en unifolies.

 

Het principe van de coëxtrusie

  1. Toevoer van wit vloeibaar PVC-gietsel via de hoofdextruder.
  2. Via een coëxtruder wordt de gekleurde acryltoplaag toegevoegd.
  3. In de coëxtrusiematrijs worden de beide vloeibare bestanddelen met elkaar verbonden.
  4. Om een gesloten oppervlak te verkrijgen met schitterende kleuren wordt het profieloppervlak met een slijptoestel gepolijst.
  5. het afgewerkte acrylvolor-profiel


Acrylcolor

Standaard kleuren