Materialen - Deuren

 Inbraakwerend

Isolerend

Geluidwerend

Vochtwerend

Privacy

 

 

 

op maat gemaakte sectionale garagedeuren.

u heeft een nieuwbouwwoning gekocht of u laat uw huidige woning renoveren.goed dat u daarbij denkt aan het comfort en de veiligheid van een sectionale garagedeur met aandrijving.hiermee maakt u uw woning pas echt af.

crumbach vof onderscheidt zich met garagedeuren op maat van de hoogste kwaliteit.we meten de deur bij u in,waarbij we zorgen dat u zowel in de hoogte als in de breedte de maximale opening houdt.we werken alleen met de beste materialen :metalen panelen van 42mm dik.uitstekend geisoleerd met milieuvriendelijk materiaal.alle bewegende delen van de deur zijn voorzien van hoge kwaliteit kogellagers .deze zorgen voor geluidsarm openen en sluiten en voor een lange levensduur.met niet-verwerende lak spuiten we de deur in de kleur van uw keuze .zo ontstaat een onderhoudsvrij geheel.onze eigen montagedienst zorgt voor een vlekkeloze afwerking.

 

 

Een keuze voor ruimte:
Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

Voor nieuwbouw of renovatie:
Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur er uit ziet. Rechthoekig, of met ronde boog, de garagedeur van Crumbach past in iedere garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het wisselen van een oude garagedeur met een Crumbach garagedeur geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn niet nodig.

In harmonie met uw huis:
De garagedeuren van Crumbach zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen zijn ze in iedere stijl toe te passen.

Veiligheid:
De garagedeuren van Crumbach worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging.

In uw garage staan vaak waardevolle voorwerpen. In geval uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u extra risico.
Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn de garagedeuren van Crumbach leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.


Motoren en besturingen
:
Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer vanzelf sluiten. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Crumbach komt dit comfort binnen uw bereik.

hier ziet u evt een kleur die bij u huis past .