Materialen - Zonwering

  

 

 

Suncar Cassette II knikarmzonwering

Het Suncar Cassette II knikarmscherm is begin 2007 vernieuwd. De bewezen kwaliteit is behouden, maar de afwerking is sterk verbeterd. Er is tevens gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, aluminium en UV-bestendig garen. Dit zorgt naast een mooie en luxe uitstraling, voor  een lange levensduur.

Het binnenwerk blijft grotendeels beschermd, doordat het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Het doek is van eersteklas kwaliteit en verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende dessins. Ondanks dat het scherm slechts 2 kapsteunen heeft, is de Suncar Cassette II door de stevige profielconstructie leverbaar tot wel 600 cm breedte in combinatie met een uitval van 300 cm.

Suneye 2-Buis knikarmzonwering

Ook de Suneye 2-B is uitgevoerd als een cassette scherm. Het binnenwerk blijft grotendeels beschermd, doordat het doek wordt opgeborgen in een trendy cassette. Nagenoeg waterdicht, dus regen en vuil maken weinig kans. Het scherm bestaat uit duurzame materialen en kan geheel naar wens worden gekanteld om de ideale hoek voor beschaduwing te bereiken.

De Suneye 2-B is leverbaar in wel 100 dessins en tot maximaal 550 cm breedte in combinatie met een uitval van maximaal 300 cm. Bent u op zoek naar een nog groter scherm, dan is de Suneye XL wellicht de juiste keus. Ook hierover vindt u informatie op de site.

Suneye XL knikarmzonwering

Het Suneye XL knikarmscherm is de zwaardere uitvoering van het best verkochte model van Sunmaster, de Suneye 2-B. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassette scherm: het doek zit opgeborgen in een cassette waardoor invloeden van buitenaf praktisch onmogelijk zijn.
De Suneye XL is het meest luxueus uitgevoerde scherm binnen de collectie van Sunmaster.  Slimme en veilige verbindingen, de keuze uit meer dan 100 dessins en een lange levensduur door het gebruik van prachtige, duurzame materialen.

Doordat het scherm kan worden gekanteld, kan voor elk huis of bedrijfspand de ideale hoek voor beschaduwing worden bereikt. De Suneye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte in combinatie met een maximale uitval van 350 cm. Door de elektrische bediening is het scherm voor elke leeftijd gebruiksvriendelijk te bedienen.

Sunsmart knikarmzonwering

Dit scherm kenmerkt zich door de compacte cassette, die onopvallend aan de gevel hangt. De speciale profilering van de onderdeling maakt dat de SunSmart een maximale breedtemaat kent van 600 cm bij een uitval van 300 cm. Riant, temeer daar het montageprincipe nog steeds van het type “2-buis” is. Het scherm draagt dus, ook bij de volle breedte, alleen op de hoeken. Dat maakt hem geschikt voor bijna elke situatie!

De SunSmart is standaard uitgevoerd met een electrische bediening met draaischakelaar. Uiteraard is deze bediening geheel naar wens uit te breiden met een scala aan mogelijkheden, o.a. afstandbediening of volledig automatisch met zon- en windautomaat. Naast de standaard kleuren Crème (RAL 9001) en aluminium blank geanodiseerd is de aluminium kap voor het opgerolde doek tegen meerprijs leverbaar in meerdere kleuren.

Winbox knikarmzonwering

De Winbox: met een maximale maat van 600 cm x 350 cm is het een krachtpatser op het gebied van de 2-buisschermen. Erg opvallend aan dit scherm zijn de goed sluitende cassette, de gebruiksvriendelijke montage en afstelling en in het bijzonder: de fraai vormgegeven armen. Deze zijn oersterk, de kracht in het knikstuk wordt overgebracht door een aan het oog onttrokken Teflon band.
De Winbox is toonaangevend voor het topsegment knikarmschermen. Standaard is dit scherm dan ook uitgerust met een afstandbediende motor, een afstandbediening en een in de voorlijst geïntegreerd weerstation, welke het scherm instuurt bij te harde wind. Tel daarbij de enorme keuze in doeken en u zult begrijpen waarom dit scherm een terechte winnaar is!

http://www.sunmaster.nl/fileadmin/user_upload/particulier/Sunmaster_essential_flavours.pdf