Materialen - Zonwering

 

 

 

Screen 85

De screen 85 is het meest verkochte model uit de collectie van Sunmaster Nederland BV. Dit is onder andere te danken aan zijn beperkte kastafmetingen van 85 x 85 mm. Deze screen heeft een maximale breedte van 4000 mm en een maximale hoogte van 2800 mm afhankelijk van de gekozen bediening. Voor iedere screen geldt een maximum van 8m2, maar u kunt ervoor kiezen meerdere screens te koppelen.
 
U bepaalt zelf hoe wij uw screen monteren: montage op losse montagesteunen, montage op doorlopende montagehoekprofielen of de zogenaamde geleidermontage; waarbij vooral de montage met doorlopende hoekprofielen een perfecte manier is om nare obstakels op uw raam te ontwijken.

http://www.sunmaster.nl/fileadmin/user_upload/particulier/screens.pdf

Screen 97

Met zijn kastafmetingen van 97 x 97 mm is dit model, het screen met de grootste capaciteit uit de collectie van Sunmaster Nederland BV. en daarmee is dit screen voor bijna elke situatie geschikt. Het is afhankelijk van de gekozen bediening, maar de screen 97 kan worden toegepast tot maximaal 4 meter breed en 3 meter hoog. Ieder screen mag maximaal 8m2 beslaan, waarbij u dan wel meerdere screens kunt koppelen.
 
Qua montage kunt u kiezen uit diverse varianten. Er kan gekozen worden voor montage op losse montagesteunen of montage op doorlopende montagehoekprofielen. Daarnaast kunt u kiezen voor de zogenaamde geleidermontage. Lastige obstakels op uw raam, zoals scharnieren of roosters, ontwijkt u zonder problemen. 

 http://www.sunmaster.nl/fileadmin/user_upload/particulier/screens.pdf